Hroznový cukr.



Další informace >>>>
klikni na banner vpravo >>>>
Dobrá cena >>>>
Zkušenosti >>>>


.Hroznový cukr


Hroznový cukr je zdroj energie vhodný pro snižování hladiny cholesterolu v krvi, nepodporuje tloustnutí. Nahrazuje ztrátu energie po intenzivním sportovním výkonu. Dextróza je monosacharid, který je volně obsažen zejména v hroznovém víně, ale také v ovoci květním nektaru a medu. Sladivost dextrózy je o polovinu menší než u řepného cukru.

Příprava: Nejlépe ráno na lačno v celkové denní dávce 100 g na 500 ml čaje. Složení: dextróza (99,8% D-glukóza) Dávkování: 1 rovná čajová lžička 3g, 1 rovná polévková lžíce 12 g Balení: 250 g (Povolená záporná hmotnostní odchylka 4%) .