Hroznový
cukr.
Další informace >>>>
klikni na banner vpravo >>>>
Dobrá cena >>>>
Zkušenosti >>>>
|
.Hroznový cukr
Hroznový cukr je zdroj energie vhodný pro snižování hladiny
cholesterolu v krvi, nepodporuje tloustnutí. Nahrazuje ztrátu
energie po intenzivním sportovním výkonu. Dextróza je monosacharid,
který je volně obsažen zejména v hroznovém víně, ale také
v ovoci květním nektaru a medu. Sladivost dextrózy je o polovinu
menší než u řepného cukru.
Příprava: Nejlépe ráno na lačno v celkové denní dávce 100
g na 500 ml čaje. Složení: dextróza (99,8% D-glukóza) Dávkování:
1 rovná čajová lžička 3g, 1 rovná polévková lžíce 12 g Balení:
250 g (Povolená záporná hmotnostní odchylka 4%)
.
|